maandag 20 februari 2012

Zaterdag, 18 februari 2012

Weten jullie nog dat we gisteren samen in een cafeetje zijn gaan eten? Onze rugzak en valiezen zaten toen al in de koffer van het kleine autootje van mama. Meteen nadat we jullie terug op school hadden afgezet voor het carnavalsfeest, zijn we naar het station in Gentbrugge gereden. Toen we daar op de trein stapten, begon onze reis.

Pas deze voormiddag om 11 uur kwamen wij aan in Kaapstad.

We hebben de hele nacht op het vliegtuig gezeten, naast elkaar in een smalle zetel met weinig plaats voor onze benen, en je weet dat mama lange benen heeft! In die zetel moesten we ook slapen en dat lukte natuurlijk niet zo goed. Daarom zijn we nu alletwee een beetje moe.

Op de luchthaven hier in Kaapstad, gingen we een auto huren. We schrokken wel even toen we zagen dat het stuur aan de verkeerde kant stond. Dat komt omdat ze hier ook aan de verkeerde kant rijden: links in plaats van rechts. Papa zit aan het stuur, en mama roept de hele tijd:”Links rijden!”

We slapen in een leuk Afrikaans huis, bij Duitse mensen. We zijn meteen in de stad gaan wandelen, zo ver dat we het niet meer zagen zitten om nog terug te wandelen. Dan hebben we maar de bus terug genomen.




echte mannen lezen de krant

we vliegen boven de wolken





Geen opmerkingen:

Een reactie posten